Standard K60SZ alsó szekrény (SK60SZ)

Cikkszám SK60SZ
Méret 600x305x856 (Sz x m x h)
Elülső 19mm-es fóliázott MDF, fényes
Korpusz 16mm-es fehér bútorlap
Fogantyú fém, íves
Kivetőpánt teljesen ráütődő
Láb 100mm-es, állítható, fém

Összeszerelt kivitel. Szennyestartó kosárral

Választható TREND felszereltséggel (csúszásgátlós láb, exkluzív fogantyú)

Az árakról érdeklődjön személyesen üzletünkben, vagy az elérhetőségeink valamelyikén!

Leírás

Standard K60SZ alsó szekrény (SK60SZ)

A  Hartyán fürdőszoba bútorok gyártója egy dinamikusan fejlődő vállalat, amely sikeresen működik a magyar piacon 2003 óta. A cég fő tevékenysége, fürdőszoba bútor tervezése és nagykereskedelme kiskereskedelmi hálózaton keresztül.

A fürdőszoba bútorok tervezésénél azt szerettük volna elérni, hogy a különböző anyagi lehetőségű emberek ízlésesen tudják berendezni fürdőszobájukat.

Fürdőszoba bútorok széles kínálatát ajánljuk, amely magába foglalja a különböző megjelenésű, tervezésű termékeket: mosdós szekrény, tükör, tükrös szekrény, álló, fali és kiegészítő szekrényeket találnak termékválasztékunkban.

A Hartyán fürdőszoba bútorok a hazai bútorgyártás szakmai fejlődésének nagy igazolása, akinek sikerült megtörni azt a sztereotípiát, hogy a legjobb fürdőszoba bútorok előállítása és termelése csak külföldön lehetséges. Ennek eredményeként, a bútoraink fő előnyei a megfizethető árú, jó minőségű és eredeti tervezésű kombináció lett.

Korszerű gyártóberendezéseinknek köszönhetően, fürdőszoba bútoraink felveszik a versenyt a külföldi bútorok esztétikai és minőségi követelményeivel. Mindezek mellett a bútoraink ára sokkal alacsonyabb, mint a külföldi gyártóké.

Üzletünk kiállítótermében megtekinthetőek a bútorok.

A termékre érvényes a törzsvásárlói kedvezmény!