Light 50 mosdós szekrény (LAM50)

Cikkszám LAM50
Méret 500x280x850 (Sz x m x h)
Elülső 16mm-es fehér bútorlap
Korpusz 16mm-es fehér bútorlap
Fogantyú íves, fém
Kivetőpánt teljesen ráütődő
Láb 100mm-es, állítható, fém

Összeszerelt kivitel. A csaptelep nem tartozék.

Az árakról érdeklődjön személyesen üzletünkben, vagy az elérhetőségeink valamelyikén!

Leírás

Light 50 mosdós szekrény (LAM50)

A  Hartyán fürdőszoba bútorok gyártója egy dinamikusan fejlődő vállalat, amely sikeresen működik a magyar piacon 2003 óta. A cég fő tevékenysége, fürdőszoba bútor tervezése és nagykereskedelme kiskereskedelmi hálózaton keresztül.

A fürdőszoba bútorok tervezésénél azt szerettük volna elérni, hogy a különböző anyagi lehetőségű emberek ízlésesen tudják berendezni fürdőszobájukat.

Fürdőszoba bútorok széles kínálatát ajánljuk, amely magába foglalja a különböző megjelenésű, tervezésű termékeket: mosdós szekrény, tükör, tükrös szekrény, és egyéb kiegészítő szekrényeket találnak termékválasztékunkban.

Figyelembe vesszük a magyar emberek életkörülményeit és rájuk koncentrálunk. Mivel a fürdőszoba túlnyomó többségében kis helyiség, ezért fontos minden talpalatnyi hely. Így a kínált bútoraink különböző szélességben kaphatóak: 29, 30, 35, 45, 50, 55, 60, 65, 75, 80, 85, 105, 120 cm.

A Hartyán fürdőszoba bútorok a hazai bútorgyártás szakmai fejlődésének nagy igazolása, akinek sikerült megtörni azt a sztereotípiát, hogy a legjobb fürdőszoba bútorok előállítása és termelése csak külföldön lehetséges. Ennek eredményeként, a bútoraink fő előnyei a megfizethető árú, jó minőségű és eredeti tervezésű kombináció lett.

Korszerű gyártóberendezéseinknek köszönhetően, fürdőszoba bútoraink felveszik a versenyt a külföldi bútorok esztétikai és minőségi követelményeivel. Mindezek mellett a bútoraink ára sokkal alacsonyabb, mint a külföldi gyártóké.

Kiváló minőségű fürdőszoba bútorok elérhető áron, minőségi szolgáltatás és a tengernyi lehetőség.

 

A termékre érvényes a törzsvásárlói kedvezmény!