Light 55 mosdós szekrény (LAM55)

Cikkszám LAM55
Méret 550x290x850 (sz x m x h)
Front 16mm-es fehér bútorlap
Korpusz 16mm-es fehér bútorlap
Fogantyú íves, fém
Kivetőpánt teljesen ráütődő
Láb 100mm-es, állítható, fém

Összeszerelt kivitel. A csaptelep nem tartozék.

Az árakról érdeklődjön személyesen üzletünkben, vagy az elérhetőségeink valamelyikén!

Leírás

A  Hartyán fürdőszoba bútorok gyártója egy dinamikusan fejlődő vállalat, amely sikeresen működik a magyar piacon 2003 óta. A cég fő tevékenysége, fürdőszoba bútor tervezése és nagykereskedelme kiskereskedelmi hálózaton keresztül.

A fürdőszoba bútorok tervezésénél azt szerettük volna elérni, hogy a különböző anyagi lehetőségű emberek ízlésesen tudják berendezni fürdőszobájukat.

Fürdőszoba bútorok széles kínálatát ajánljuk, amely magába foglalja a különböző megjelenésű, tervezésű termékeket: mosdós szekrény, tükör, tükrös szekrény, álló szekrény, kiegészítő szekrényeket találnak termékválasztékunkban.

A Hartyán fürdőszoba bútorok a hazai bútorgyártás szakmai fejlődésének nagy igazolása, akinek sikerült megtörni azt a sztereotípiát, hogy a legjobb fürdőszoba bútorok előállítása és termelése csak külföldön lehetséges. Ennek eredményeként, a bútoraink fő előnyei a megfizethető árú, jó minőségű és eredeti tervezésű kombináció lett.

Korszerű gyártóberendezéseinknek köszönhetően, fürdőszoba bútoraink felveszik a versenyt a külföldi bútorok esztétikai és minőségi követelményeivel. Mindezek mellett a bútoraink ára sokkal alacsonyabb, mint a külföldi gyártóké.

 

A termékre érvényes a törzsvásárlói kedvezmény!